Hoppa över
Vind et Roland Digitalklaver

Vinn ett Roland Digital Piano

Upplev stor lekfull glädje med Roland FP-10 Digital Piano

BORG SOUND 16 augusti öppnar sin tredje och största butik i Næstved på hittills, som vi firar med en tävling. Vinn ett Roland FP-10 digitalt piano värt DKK 3 699.


88 av Rolands hyllade PHA-4-tangenter är redo att skapa vackra toner med denna vackra Roland FP-10 Digitalpiano. Här får du elfenbenskänslan från tangenternas beläggning. Den unika beläggningen gör att den känns verklig och ärlig att spela på.

Vinn ett Roland FP-10 digitalt piano värt DKK 3 699.

Du registrerar dig för tävlingen genom att svara på frågorna nedan och genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev. Vi drar vinnaren bland de rätta svaren.Vinnaren kommer att dras fredag ​​16 augusti 2019. Vinnaren kommer att kontaktas direkt via det medföljande e -postmeddelandet. Vi skickar piano direkt till vinnaren utan kostnad.


När du registrerar dig för tävlingen registrerar du samtidigt för Borg Sounds Newsletter, där du får fantastiska erbjudanden, nyheter, guider och tips. Vid registrering samtycker du till det faktum att vi kan behandla din personliga information (namn och e-postadress) så att vi kan skicka nyhetsmeddelanden. Naturligtvis kan du avsluta prenumerationen när som helst.


Ser BORG SOUNDS: s policy här

Denna tävling är över

Föregående artikel Vinn en Hagström akustisk gitarr

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de dyker upp.

* Obligatoriska fält