Hoppa över
Vind en Hagström Akustisk Guitar

Vinn en Hagström akustisk gitarr

Upplev Hagströms rustika och distinkta Mora II-konsert-CS

I samband med öppningen av vår senaste och så mycket största butik i Næstved, 16 augusti, har vi ett stort utbud av Hagström Guitars hem. Nu har du chansen att vinna en av dem. Delta i tävlingen och vinna en Hagström Mora II-konsert-CE Acoustic Guitar värt DKK 3 995.


Mora II, till skillnad från många andra moderna gitarrer, byggs uteslutande av en typ av trä; Mahogny. Därför sticker Mora II ut från mängden med ett karakteristiskt klart och lysande ljud som är särskilt bra för fingerspel, solo och melodisk frasering, eftersom varje ton nästan gnistrar från gitarren.

Vinn en Hagström Mora II-konsert-CE Acoustic Guitar värd DKK 3 995.

Du registrerar dig för tävlingen genom att svara på frågorna nedan och genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev. Vi drar vinnaren bland de rätta svaren. Vinnaren kommer att dras fredag ​​16 augusti 2019. Vinnaren kommer att kontaktas direkt via det medföljande e -postmeddelandet. Vi skickar gitarren direkt till vinnaren utan kostnad.


När du registrerar dig för tävlingen registrerar du samtidigt för Borg Sounds Newsletter, där du får fantastiska erbjudanden, nyheter, guider och tips. Vid registrering samtycker du till det faktum att vi kan behandla din personliga information (namn och e-postadress) så att vi kan skicka nyhetsmeddelanden. Naturligtvis kan du avsluta prenumerationen när som helst.


Ser BORG SOUNDS: s policy här

Denna tävling är över

Föregående artikel BORG SOUND Fyllning 1 år
Nästa artikel Vinn ett Roland Digital Piano

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de dyker upp.

* Obligatoriska fält