Hoppa över

Frakt

Vi erbjuder gratis leverans till hela landet på beställning över 1 500 DKK.

Leverans med GLS:

Beställning beställd med GLS för privat ellerAffärsadresser i Danmark Kommer alla vardagar under perioden 7-16. Du kan också beställa leverans till en av GLS -paketbutiker. Du kommer att se de tre närmaste paketbutikerna på din angivna leveransadress. Alla beställningar skickas och skickas inom två arbetsdagar efter beställningen placeras om objektet finns i lager. Du kan förvänta dig att få din beställning 1-2 arbetsdagar efter frakt. När du beställer varor från vår fjärrlagring kan du förvänta dig något längre leveranstider. Beställningen kommer vanligtvis att behandlas inom 3-5 dagar. Det kommer att vara tydligt på produktsidan om objektet kommer från fjärrlagring.I händelse av förseningar, ryggorder eller sålda artiklar strävar vi efter att informera dig så snart som möjligt och vad vi kan göra i fallet - t.ex. Ge dig tillbaka pengarna eller hjälpa dig att hitta en liknande artikel någon annanstans.

Om du inte är hemma när GLS levererar ditt paket kommer föraren att köra paketet till en närliggande paketbutik och du kommer att meddelas var du ska hämta det kort efter. Du kan hämta ditt paket redan samma dag efter kl. 16.00 eller inom de kommande tio arbetsdagarna. Om du inte hämtar ditt paket inom tio arbetsdagar kommer det att returneras till BORG Sound.

Om vi ​​får ett paket till följd av att mottagaren inte har hämtat det inom rättvisa, kommer vi att kontakta kunden för en möjlig ny leverans. Kostnaden för den nya leveransen täcks av mottagaren. Kunden kan också välja att få tillbaka pengarna. Observera att vi drar av den faktiska returkostnaden från paketbutiken tillbaka till butiken. Leverans kan ta en till två dagar längre vid leverans till adresser på öar som inte är överbryggade.

Leverans samma dag:

När du beställer Leverans samma dag DoorHub står för leveransen. Du måste beställa din beställning Före kl. 15 (ansöka endast vardagar)Om du vill ta emot paketet samma dag. Om du beställer Leverans samma dag Efter 7 p.m. 15, eller på helgen kommer din beställning endast att levereras nästa dag eller på den första möjliga vardagen.

Leverans samma dag kommer att levereras mellan kl. 17-22 redan samma dag.

När vi har fått din beställning får du ett SMS från DoorHub med information om din leverans. Härifrån kan du välja en ny tid för din leverans. Du får också ett nytt SMS när budet är på väg hem till dig där du kan följa ditt paket. Om du inte är hemma kommer budet att kontakta dig där du ordnar en ny tid, antingen samma dag eller vid en viss tidpunkt (efter ditt val) en annan dag.

Var vänlig och uppmärksamma att Leverans samma dag Endast erbjuds för lagerartiklar. Dvs att beställa föremål gör inte Tillgänglig med Leverans samma dag. Dessutom får produkterna inte överstiga 20 kg och/eller förpackningsdimensioner på över 140 cm. Om du beställer en produkt som överskrider dessa specifikationer kommer du att kontaktas så snart som möjligt. Vi bokar för misstag och du kommer att kontaktas om din beställning mot alla förväntningar inte kan levereras med Leverans samma dag.

Följande postkoder kan få Leverans samma dag:

1000-2999 (City of Köpenhamn, Frederiksberg och det omgivande området)

3000 (Helsingør)

4000 (Roskilde)

4600 (Køge)

Priser

Leverans samma dag: 39 kr.

Vi erbjuder gratis frakt till hela landet på beställning över 1 500 DKK.

Fraktkostnader på beställning enligt 1 500 DKK:

GLS -distribution till paketbutik

 • 0-1 kg. = 49 kr.
 • 1-5 kg. = 59 kr.
 • 5-10 kg. = 69 kr.
 • 10-15 kg. = 79 kr.
 • 15-20 kg. = 89 kr.

GLS -distribution till privat

 • 0-1 kg. = 59 kr.
 • 1-5 kg. = 69 kr.
 • 5-10 kg. = 79 kr.
 • 10-15 kg. = 89 kr.
 • 15-20 kg. = 99 kr.

GLS -distribution till företag

 • 0-1 kg. = 49 kr.
 • 1-5 kg. = 59 kr.
 • 5-10 kg. = 69 kr.
 • 10-15 kg. = 79 kr.
 • 15-20 kg. = 89 kr.

Alla transporter över 20 kg = 99 kr.

Stora transporter på över 20 kg.

När du köper fysiskt stora varor kanske GLS inte alltid ansvarar för godset.

Stora transporter kommer antingen att levereras via Cargo Man, av GLS eller av våra egna sjöfartsfolk. Om det är möjligt att dela upp din beställning i ytterligare två paket skickar vi den med GLS till din hemadress. Om detta inte är möjligt eller om det är mest lämpligt att skicka din beställning med lastmannen, kommer Brink Transport att ansvara för din leverans. Du kommer att kunna följa leveransen via spår- och spårnumret du får vid leveransen. Om leveransen görs av våra egna sjöfartsfolk kommer du att kontaktas separat vid leveransen.

Leverans och montering (endast när du köper piano)

Det är möjligt att köpa vår "leverans och montering" -tjänst när du köper piano. Vi levererar piano och monterar det i ditt hem så att du inte behöver samla piano själv och sedan kassera överskott av kartong och inpackning. Vi kör bara när allt spelar. Allt du behöver göra är att vara hemma.

När du köper "leverans och montering" kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt när det gäller leveransdatum och tid.

Obs: Vi erbjuder bara "leverans och montering" till hela Zeeland, funen, triangelområdet, Møn, Lolland, Falster och Langeland. Skriv eller ring oss om du är osäker på om vi kan erbjuda leverans och montering till din adress.